2009. május 29.

Amúgy azt álmodtam, hogy az egyik vizsga után testközeli kapcsolatba keveredtem az egyik 30 körüli tanárommal a kocsijában. Lehet így kellene megoldani a jó jegyet?!

8 megjegyzés:

hitetlen írta...

Ezt szeretnéd?
Egyébként képes lennél ilyesmire?

mauzecski írta...

:D vagy :( melyik legyen XD

Wildwood Flower írta...

Hát...nem hiszem, hogy ő vevő lenne rá, bár elég kéjenc feje van és pofátlanul bámul. De igen, vele benne lennék, nem rossz pasi. :D

hitetlen írta...

Most egy kicsit csalódtam.
Egyébként, mit takar a nem rossz?
Mert gondolom , azért tobb nem rossz pasi is futkos a világon és akkor te mindegyikkel benne lennél?
A nem rossz mivolta végett, vagy mert ezzel jó jegyet szerezhetsz?
Bocsánat a pofátlan kérdésekért.

Wildwood Flower írta...

Nem hinném, hogy csalódnod kellett (volna), merthogy nem ismersz. Ha te mégis így érzem, ám legyen... Az pedig egy dolog, hogy elméleti síkon megemlítem, hogy benne lennék, más dolog pedig hogy megcsinálom-e.

hitetlen írta...

Nem is írtam,h kellett.Nem ismerlek viszont amikor találkozol egy ember gondolataival, akkor akarva akaratlanul felépítesz egy elképzelést, ahogyan látod és hiszed amilyen.Egyébként ez általában igaz az ismeretlen dolgokra.
Szóval, eddigi tapasztalataim alapján, amit itt a blogodon szereztem rólad felépítettem egy képet, arról,h milyen lehetsz és ez nem volt benne.Valahogy így értettem.
Sajnálom ha megbántottalak.

Wildwood Flower írta...

Ez nem én vagyok, csak egy darabka belőlem, amit épp megmutatok. Az elképzelésed ebből adódóan nyilván nem teljes, nem valósághű, ergo nem én okoztam csalódást, hanem valaki, akiről azt hitted, hogy én vagyok. Köszönöm, hogy elolvastad.

hitetlen írta...

Nem mondtam,h benned, csak hogy kicsit csalódtam.Egyébként egy elképzelés mindig teljes szerintem, hiszen pont arra való, hogy az ismeretlen részeket kiegészítsuk vele.Valósághunek bizonyára nem mondható, hiszen tényleg nem ismerlek.Nem benned csalódtam, hanem téves volt egy elképzelésem rólad.
Egyébként pedig ha a filozófiai magasságokat hagyjuk, akkor azt mondanám, nem tetszett az a dolog, ahogyan az általad írt sorok értelmet nyertek bennem, de ez egyéni probléma, majd egyuttélek vele vagy ilyesmi:)