2008. szeptember 15.

Másfél hete a To körül legyeskedtem, mire sikerült felvennem végre a hőn áhított tárgyaimat. Szóval az most a helyzet, hogy számos szakmai tárggyal vágunk neki a IV. évnek. Milyen jó is ha az ember fülig vigyorral az arcán közelít az informatikusok felé. Szóval ez kipipálva. Ennek örömére a mai előadást kihagytam. Van ami nem változik :)
Na de mielőtt az ember a fejéhez kapna, azzal a gúnyos mondattal, hogy kutyából nem lesz szalonna, azok megnyugtatására mondom, hogy holnap beszerzem a kötelező olvasmányokat, mert a mi drága Tóth professzorunk megint kitett magáért, 11 kötelező irodalommal. Gondolom nem kell külön megjegyeznem, hogy mindegyikkel bicepszet lehetne formálni. Mintha csak az ő tárgya létezne. (gépelés közben fedeztem fel, hogy tárgya=trágya, van benne igazság). Külön élmény etikát hallgatni, egy 70 éves professzortól, aki valamilyen kapcsolatban van a pápával (nem tudom pontosan milyenben, de a lényeg az volt, hogy nem kicsit tartja nagyra magát) és aki 15 centiméterről fújja az ember képébe a dohányt. És akkor még a barokk körmondatairól még egy szót sem ejtettem, amikor elkezd egy mondatot, elkanyarodik erre, aztán picit arra, és a mondat vége nem arról szól amiről az eleje. Szép félévnek nézünk elébe.

1 megjegyzés:

Mrs. Sway Jesse James írta...

O ezek nagyon fincsi dolgok.nálunk az etika tanár olyan francia akcentussal bheszél khérem, hogy az egész előadás azzal telik el, h "miii? mit mondott??Te értetted mit mondott?":)
szóval máshol is vannak szórakoztató dolgok:P